skip to Main Content

ONS VERHAAL

NR52 is een samenwerkingsverband ontstaan tussen Rob Neefs en Niels Breuer.

Rob Neefs, ontwerper van de eetbankjes

Rob Neefs

Interieur- en meubelontwerper. Gespecialiseerd in turn-key projecten op interieurgebied. Rob begeleidt jouw nieuwbouw met doordachte licht-, kleur-, en materiaalplannen. Wil jij je huis juist renoveren of verbouwen? Dan werkt Rob ook daarvoor een gedetailleerd plan uit, inclusief styling. Vaak ontstaat er bij zulke projecten behoefte aan maatwerk meubels die design ‘ademen’. En daar zorgt Niels dan weer voor.

Niels Breuer

Meubelmaker met een creatief brein en een passie voor hout. Ambachtsman. Gespecialiseerd in stand-, decor- en interieurbouw. Zijn vakmanschap en oog voor detail brengen louter onderscheidende producten met een hoog afwerkingsniveau voort. Niels maakt waar jij van droomt.

Rob en Niels werken al jarenlang samen. Zij ontwierpen en maakten in die jaren verschillende meubels en producten op maat. Steeds in hele kleine aantallen. De vraag naar betaalbare en hoogwaardig afgewerkte eetkamerbankjes en tafels bleef echter komen. De tijd voor een eigen collectie was daar. De geboorte van NR52 was een feit.

Niels Breuer, maker van de eetbankjes
Back To Top